Oficiali de la Centru-în vizită la Mioveni!Află motivul!

0
Astăzi, Comisia pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului a Camerei Deputaților a organizat o vizită de lucru în orașul Mioveni. Agenda parlamentarilor a vizat o serie de obiective, printre care Spitalul Mioveni, Stația de Epurare și Platforma Dacia. Vizita a fost organizată la inițiativa deputatului Simona Bucura-Oprescu, președintele acestei comisii.
Întâlnirea organizată la Stația de Epurare a reprezentat o oportunitate pentru membrii comisiei în vederea elaborării unor noi norme tehnice privind activitatea de compostare. Ca rezultat al unui proiect pilot, unic în România, nămolul provenit de la stația de epurare este transformat în fertilizator de calitate,‭ ‬prin ‭ ‬transformarea‭ ‬deșeurilor organice‭‭ ‬în‭ ‬resurse. Tehnologia‭‬ de compostare utilizată la Mioveni este ecologică și îndeplinește toate normele europene în domeniu, motiv pentru care Comisia parlamentară a apreciat rezultatele obținute, în speranța multiplicării acestei initiative.
La vizită au mai luat parte secretarul de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Bălănișcu Bogdan și secretarul de stat Lucian Rus din cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata