Ofițer jandarm, lector la un curs on-line organizat de Centrul de Excelență NATO pentru Poliția de Stabilitate

În perioada 21-25 septembrie, a.c., Centrul de Excelență NATO pentru Poliția de Stabilitate de la Vicenza, Italia, organizează al cincilea curs cu tema ”Poliția de Stabilitate pentru comandanții din teren”, și având în vedere situația actuală impusă de pandemia COVID-19, cursul se va desfășura on-line.

Jandarmeria a primit invitația de a participa la acest curs și a fost desemnat în calitate de lector, locotenent-colonel Liviu Sîia, ofițer cu experiență din cadrul Jandarmeriei Argeșene. Acesta a ocupat funcția de șef Secțiune Analiză, Evaluare și Experimentare în cadrul Centrului din Italia până în anul 2019 când a revenit în țară.

Această invitație vine ca urmare a recunoașterii în plan internațional a experienței Jandarmeriei Române în domeniul operațiilor Poliției de Stabilitate, precum și faptul că instituția noastră este reprezentativă și activă în cadrul Centrului de Excelență.

Jandarmeria Argeș a mai fost prezentă și în trecut la acest gen de cursuri, cu participarea colonelului Toma Marius-Cezar, prim-adjunct al inspectorului șef, tot în calitate de lector.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.