Opt celebrități pasionate de Blackjack

0

Blackjack este unul dintre cele mai populare și practicate jocuri de cărți din cazinourile online sau cele clasice. Milioane de jucători aleg să-și încerce norocul la Blackjack, unii mai experimentați, alții novici. Printre jucători, în decursul anilor, s-au regăsit și zeci de vedete și persoane celebre. De la actori faimoși de la Hollywood și până la cântăreți celebri și sportivi profesioniști, cu toții au avut contact cu lumea gamblingului, mai mult sau mai puțin.

Unii și-au dezvoltat chiar o pasiune pentru joc, iar dragostea lor pentru Blackjack a devenit infamă. Iată 10 celebrități care au o pasiune pentru 21. Unii  aleg să joace în cazinourile clasice, alții optează pentru cazinourile online, precum NetBet.

Ben Affleck

Ben Affleck, un celebru actor, este cunoscut pentru pasiunea sa de Blackjack. A fost văzut frecvent jucând în mai multe cazinouri din întreaga lume. Au fost și momente când actorul a fost interzis în a mai juca în anumite cazinouri, precum Hard Rock Casino din Las Vegas.

Cu toate că nu este ilegal, sunt cazinouri care pot refuza anumiți clienți renumiți pentru strategia de a număra cărțile, iar Ben Affleck este unul dintre ei. Într-un interviu din 2014 pentru Details Magazine, el a recunoscut că joacă blackjack la cazinourile online, spunând că este o modalitate grozavă de a petrece timpul.

Matt Damon

Matt Damon este o altă celebritate căreia îi place să joace Blackjack și o face adesea cu Ben Affleck. Cei doi au inclus chiar și o scenă de Blackjack în filmul „Rounders”. Pasiunea lui Matt Damon pentru blackjack este binecunoscută de ani de zile. De fapt, cei doi actori au fost văzuți jucând blackjack împreună în diferite cazinouri de-a lungul anilor. Se spune că prietenia dintre cei doi și jocul împreună la Blackjack e de peste 30 de ani.

Pasiunea lui Damon pentru Blackjack este doar un exemplu al modului în care celebritățile sunt atrase de fiorul jocurilor de noroc.

Tiger Woods

Tiger Woods nu este doar un jucător profesionist de golf, ci și un jucător pasionat de Blackjack. El a fost văzut jucând în mai multe cazinouri și se spune că este un jucător cu experiență.

Charles Barkley

Charles Barkley este un fost jucător de NBA și cunoscut pentru dragostea sa pentru jocurile de noroc. Este un jucător pasionat de Blackjack și chiar a vorbit despre experiențele sale în diverse talk-show-uri.

Michael Jordan

Michael Jordan este unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai tuturor timpurilor și este, de asemenea, un fan al Blackjack-ului. Preferă să joace în cazinourile din Las Vegas și Atlantic City.

Paris Hilton

Paris Hilton, vedetă de televiziune și moștenitoarea imperiului Hilton, este recunoscută pentru pasiunea pentru Blackjack. Ea a fost văzută jucând în mai multe cazinouri și chiar câștigând sume importante.

Bruce Willis

Bruce Willis este un celebru actor de Hollywood căruia îi place să joace blackjack. În decursul anilor nu a ezitat să-și exprime pasiunea pentru gambling și faptul că mereu a jucat pentru distracție.

Pamela Anderson

Pamela Anderson este o frumoasă actriță  de la Hollywood, recunoscută pentru rolurile ei din Baywatch, Scary Movie 3, Scooby-Doo, Borat și multe altele. Însă ea este faimoasă și în lumea gamblingului, în special pentru pasiunea pentru Blackjack și Poker. Menționăm că există și un slot machine dedicat Pamelei Anderson.

Lista cu celebritățile pasionate de Blackjack poate continua cu diferite nume chiar și din România. Însă e de remarcat faptul că majoritatea dintre aceștia au ales să joace pentru relaxare și distracție.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata