Opt firme „arse” de Primăria Pitești! Gentea se ține de cuvânt!

0

Opt firme vor plăti mult mai mult începând cu anul viitor impozit pe teren din cauză că nu s-au conformat în urma controalelor făcute de administrația locală și au lăsat terenurile sau clădirile pe care le dețin în paragină. Imaginile dezolante de pe anumite proprietăți private au determinat Primăria Pitești să facă o „listă a rușinii”, iar proprietarii care nu iau în seamă regulamentul adoptat de Consiliul Local să fie penalizați. Mai exact, aceștia vor plăti un impozit majorat cu 500% până în momentul în care își vor îngriji și reabilita proprietățile.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BRÂNZĂ ÎN LIBERTATE, FIII LUI RĂMÂN ÎN SPATELE GRATIILOR! DECIZIE ȘOCANTĂ ÎN DOSARUL CHERESTEAUA!

Acesta este cazul și societăților Alexim Construct AMA SRL (teren situat pe Intrarea Rahovei), Discovers Building Estate SRL (teren situat pe str. Petre Ispirescu), Intertrans Continental SRL (teren situat pe Bănănăi), J&E Brokers LTD SRL (teren situat pe Aleea Stadionului), Nova Arhitectura SRL (teren situat pe str. Schitului), Elite Twin Towers SRL (teren situat pe str. 9 mai), M. N. Juri Construct SRL (teren situat pe str. Mitropolit Antim Ivireanu), Capați Cons Junior SRL (teren situat pe str. Bănănăi).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata