ORAȘUL MIOVENI VA GĂZDUI O NOUĂ EDIȚIE A SESIUNII ȘTIINȚIFICE „PRODUCTICA.” AFLĂ CÂND!

Vineri, 06 mai, orașul Mioveni va găzdui o nouă ediție a sesiunii științifice „PRODUCTICA”, manifestare organizată de Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Tehnică de Construcții din București, Institutul de Cercetare-Incertrans S.A., în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni. Evenimentul se va desfășura la Centrul Cultural Mioveni, începând cu ora 14.00, lucrările urmând a fi prezentate în plen, după ora 15.00.

Subiectele abordate în cadrul acestei sesiuni se vor referi la tehnici inovatoare pentru structura reţelelor de  transport, mediu, cercetări inovatoare în domeniul materialelor de sinteză eco-eficiente utilizate pentru infrastructuri rutiere, produse folosite în construcţii conform reglementărilor actuale.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate semnificativă de a dezvolta în continuare relația de parteneriat dintre mediul academic, institutele de cercetare și mediul economic, prin participarea activă la activități de prezentare a celor mai recente rezultate obținute în activitățile de cercetare-dezvoltare-inovare, subiecte de interes pentru comunitatea locală din județul Argeș. cu potențial de aplicabilitate practică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.