Pacientul căutat de Șoșoacă la Vedea a fost transferat! Detalii surprinzătoare!

0

Gheorghe Dinică, pacientul internat, în urma unei hotărâri judecătorești, la Spitalul de Psihiatrie Vedea, a fost transferat astăzi la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel din Timiș. Această decizie vine în urma unei hotărâri judecătorești și a unui diagnostic care prevăd că pacientul trebuie să fie internat, până la vindecarea completă, într-un spital de psihiatrie de maximă siguranță.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE GHEORGHE DINICĂ-BĂRBATUL PENTRU CARE ȘOȘOACĂ ȘI LAZARUS AU FĂCUT SCANDAL LA SPITALUL VEDEA?

„Pacientul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel din Timiș în urma deciziei unei instanțe judecătorești. Unitatea sanitară în care a fost internat este un spital de siguranță pentru pacienți grav bolvani și agresivi. La noi a venit în urmă cu două săptămâni, în urma unei decizii provizorii a instanței. A fost internat la spitalul din Timiș, după ce instanța a emis o decizie definitivă care specifică că pacientul rămâne internat în acel spital până la însănătoșire. Însă pacientul este grav bolnav.

În urma incidentului cu Diana Șoșoacă și Luis Lazarus toată activitatea a fost blocată, pacienții au fost speriați, agitați, personalul a fost speriat. A fost un abuz, ne-au adus mari deservicii spitalului și pacienților. Vom face plângere penală pentru intervievarea fără acord a pacientului, pentru forțarea de a intra în spital și fără filmarea fără acord în interiorul unității spitalicești.”, a declarat Tatiana Preduț, managerul Spitalului de Psihiatrie „Sfânta Maria” Vedea.

Reamintim faptul că un amplu scandal a izbucnit săptămâna trecută în fața Spitalului de Psihiatrie din Vedea după ce senatoarea Diana Șoșoacă și omul de televiziune Luis Lazarus, împreună cu fiul bolnavului internat au dat buzna în spital, acuzând conducerea și personalul medical de internare ilegală și tratament neadecvat. „Circul” a durat ore bune, timp în care cei doi protagoniști au transmis totul live, cerând externarea pacientului internat în urma unei hotărâri judecătorești. Evident că acest lucru nu a fost posibil, spre supărarea și disperarea celor doi care au alertat timp de trei ore, de la pacienți, personal, conducerea spitalului, până la autorități și organe de poliție.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata