Pădure în flăcări! Pompierii argeșeni, misiune dificilă timp de 7 ore!

0

Intervenție dificilă a pompierilor pentru stingerea incendiului de la Bogați. Timp de  peste 7 ore, SVSU Bogați, pompierii și personal de la Ocolul Silvic au luptat pentru stingerea flăcărilor. A fost afectată o suprafață totală de aproximativ 30 de hectare, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

CITEȘTE ȘI: PLATFORMĂ PLINĂ CU MAȘINI A ARS CA O TORȚĂ! TRAFICUL BLOCAT!

Reamintim faptul că ieri, 9 noiembrie, un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Topoloveni a participat, alături de Ocolul Silvic, SVSU, poliție și cetățeni, la stingerea unui incendiu produs într-o pădure din localitatea Bogați.

Incendiul a afecta o suprafață de teren de aproximativ 30 de hectare, manifestându-se la vegetația uscată de la sol și la mărăciniș. Focarele erau dispersate și se întindeau pe suprafețe mari, iar pentru stingerea acestora s-a acționat din jurul orei 16.00 până în jurul orei 01.00.

În sprijin au venit și săteni, care au participat la misiunea de stingere, lucrând cot la cot cu forțele de intervenție. În pădure a fost găsit un autoturism distrus în totalitate de flăcări, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului, flăcările propagând-se de la autoturism la vegetația uscată din jur. Pe timpul misiunii nu au fost identificate victime.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata