Pământul nu se oprește din „dansat”. Cutremur după cutremur în România!

0

Noi cutremure au zguduit și astăzi țara noastră. Din nefericire, în ultimul timp avem de-a face cu mișcări telurice în zone atipice. Zilnic pământul românesc se clatină precum piftia.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

Val de cutremure în România! Astăzi au fost două, la trei minute unul de celălalt, ambele cu magnitudini de peste 2 grade. Cutremurele s-au produs în județele Gorj și Vrancea.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, la ora 15.23 a avut loc primul cutremur, în județul Gorj, cu magnitudinea 2,3. Acesta s-a produs la adâncimea de 13,3 kilometri, în apropierea orașelor Târgu Jiu (18 km), Drobeta-Turnu Severin (65 km), Hunedoara (69 km), Deva (84 km, Reșița (95 km).

Al doilea cutremur a fost înregistrat la ora 15.26 în județul Vrancea. Acesta a avut magnitudinea 2,4 și a avut loc la adâncimea de 84,8 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Focșani (53 km), Sfântu Gheorghe (56 km), Brașov (72 km), Buzău (78 km), Bacău (88 km).

A fost cutremur şi în Buzău

Tot astăzi, la ora 17:57:17, s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău, un cutremur slab, cu magnitudinea ml 3.5, la adâncimea de 140.0 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 53km E de Sfântu-Gheorghe, 58km V de Focşani, 64km E de Braşov, 68km NV de Buzău, 89km N de Ploieşti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata