Până încep școlile, drumul care leagă Boteniul de Câmpulung este închis!

Până încep școlile, drumul care leagă Boteniul de Câmpulung este închis! CNAIR SA, prin DRDP București, a demarat expertiza tehnică pentru stabilirea cauzelor și soluțiilor de consolidare a corpului drumului, în zona afectată de alunecări de teren pe DN 73D. Expertiza tehnică este realizată de către specialiștii U.T.C.B. (Universitatea Tehnică de Construcții București).

Precizăm că expertiza tehnică va fi finalizată în maxim 30 de zile, fiind urmată imediat de începerea efectivă a lucrărilor de consolidare, în vedere redeschiderii circulației rutiere în condiții de siguranță.

Reamintim că în data de 03.08.2018, pe DN 73D, km 41+300 – km 41+4500, pe raza localității Boteni din județul Argeș a avut loc o alunecare de teren ce a cauzat tasarea părții carosabile pe o lungime de 150 m. Astfel, circulația rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule, pe ambele sensuri de circulație. Alunecarea de teren a fost provocată de ploile abundente care au afectat această zonă.

Menționăm că din ziua în care s-a produs calamitatea, un expert al CNAIR s-a deplasat la fața locului pentru a evalua complexitatea situației din teren.

Rută ocolitoare recomandată este: DN 73D km 41+300 (Boteni) – km 0 (Mioveni) – DN 73  km 7 (Mărăcineni) – km 57 (Valea Mare Pravat) –  DN 72A km 64 (Valea Mare Pravat) – km 60 (Stoenești) – DN 73D km 49 (Stoenești) – km 41+450 (Suslănești).

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.