Panică în curtea unei biserici! Zeci de credincioși amenințați și agresați de un cerșetor!

0

Un bărbat care cerșea în curtea unei biserici a amenințat zeci de credincioși cu dispozitiv cu  șocuri electrice, supărat fiind pe aceștia că nu îi dau bani. Mai multe persoane speriate de cerșetorul care devenise agresiv au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Imediat ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani care cerșea și amenința mai multe persoane pentru că nu îi dădeau bani. O patrulă mixtă formată din polițist și jandarm a identificat în incinta Bisericii Ortodexe Sf. C-tin şi Elena din Onești un bărbat care practica cerșetoria. Incidentul s-a petrecut recent în curtea unei biserici din Onești, județul Bacău

 „În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 39 de ani, din județul Sibiu, în timp ce se afla în curtea bisericii, amenința cetățenii cu un dispozitiv pentru şocuri electrice, dacă aceștia nu îi ofereau diferite sume de bani. Polițiștii au deschis un acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. La finalul cercetărilor, dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecatoria Oneşti cu propuneri procedurale.”, precizează IPJ Bacău.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata