Parcul fotovoltaic de la Albeștii de Argeș este funcțional! Anunțul primarului Gabriel Popa!

0

Unul dintre cei mai implicați și activi primari din județul Argeș, Gabriel Popa, a finalizat recent o nouă investiție de anvergură în localitate. Edilul de la Albeștii de Argeș a obținut bani de la Guvern, prin Fondul de Eficienţă Energetică pentru realizarea unui parc fotovoltaic care a fost pus în funcțiune recent.

Rolul acestui parc fotovoltaic este de a asigura alimentarea cu energie electrică a stației de epurare a localității, implicit scăderea costurilor la facturile de energie. Și, ca efect imediat, și prețul pe metru cub de apă rămâne neschimbat. Parcul fotovoltaic al comunei Albeștii de Argeș este gata și funcțional, în momentul de față dovedindu-și deja eficiența.

 „Aceste panouri fotovoltaice vor furniza energia electrică necesară funcționării pompelor sistemului de alimentare cu apă  și stației de epurare a localității. Investiția va diminua considerabil cheltuielile comunei cu energia electrică, banii economisiți urmând a fi alocați în alte proiecte de dezvoltare.”, a declarat primarul Gabriel Popa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata