Părinții lui Jador- dezvăluiri incendiare! Adevărul despre relația Faimosului cu Georgiana Elisei!

0

Mama lui Jador, unul dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii Survivor România a făcut recent, declarații despre relația fiului ei cu fosta iubită, Georgiana Elisei. Doamna Simona a vorbit pentru prima data despre relația fiului ei cu Georgiana, spunând că a apreciat dintotdeauna simplitatea ei și că și-a sfătuit băiatul, în nenumărate rânduri, să o ceară în căsătorie.

”Ea l-a iubit pe Ionuț înainte de a fi Jador, îl cunoaște și de sărac”

Mama Faimosului a fost surprins plăcută de declarațiile fiului ei în emisiune, spunând că se bucură să audă că are gânduri serioase la întoarcerea în țară în ceea ce privește căsătoria. Asta după ce Jador și-a recunoscut public greșelile, dar și iubirea pătimașă ce îl mistuie din cauza că nu mai e împreună cu femeia pe care o iubește de atâția ani. Însă, Faimosul a facut o promisiune la Survivor România, declarând că în momentul în care se va întoarce acasă, vrea să se căsătorească cu Georgiana și să aibă copii cu ea.

”Ea l-a iubit pe Ionuț înainte de a fi Jador, îl cunoaște și de sărac, bine că nici acum nu este bogat. Ea nu a renunțat nicio secundă, a stat în locul ei și-a așteptat. Dacă Dumnezeu va orândui să vină de acolo să fie împreună, să ia o fată simplă, să fie mama copiilor lui, așa va fi. Ca mamă întotdeauna vrei binele copilului tău și mereu i-am spus să își caute o fată așa amărâtă cum e el, liniștită, cuminte”,  a declarat mama lui Jador conform  kanald.ro.

Tatăl lui Jador, încântat de deciziile fiului său

De asemenea, și tatăl lui Jador a fost luat prin surprindere de decizia fiului lui și s-a arătat foarte încântat că în sfârșit băiatul lui vrea să îi dăruiască nepoți.

„Eu am auzit că vrea să facă și copii. Eu și soția când ne-am căsătorit, am rămas împreună până la capăt. Noi nu prea am copilărit așa mult cum a copilărit el. N-am prea stat așa ea deoparte, eu deoparte”,  a mărturisit Romeo, tatăl lui Jador.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata