Parlamentarii de Argeș – prezenți cu trupul, absenți cu duhul

Argeșul a pierdut tot ce înseamnă reprezentare la nivel parlamentar. Argeșenii au încercat să dea un vot cu speranța că în următorii patru ani vor avea un trai mai bun, dar după un an și vreo trei luni de la alegerile parlamentare s-a dovedit că avem demnitari cărora nu le pasă de dorințele celor care le-au asigurat un salariu imens și un somn de voie în fotoliile din Senat și Camera Deputaților.
Primarii au cerut de fiecare dată că deputații și senatorii să vină să participe la Colegiul Prerectural. Printr-o minune și-au făcut apariția câțiva…
Spre uimirea multora, senatorul Marin și-a rupt din timp și a venit. Este cunoscut faptul că prezența sa în județ este echivalentă cu existența dinozaurilor, dar câteodată excepția confirmă regula.
Pe de altă parte, senatorul Iani Popa a uitat unde a lucrat pe vremuri că vicepreședinte al CJ Argeș și nu a mai apărut. Oricum, e prea ocupat cu partidele de vânătoare si cu deplasările în străinătate. Bine că a venit Dănuț Bica, deputatul care va duce mai departe dorințele primărilor.
Tot din tabăra PSD, au lipsit liderul social democraților argeșeni, Șerban Valeca și senatorul Cristina Stocheci. La Valeca se poate înțelege. A fost lăsat cu ochii în soare de “Daddy” Dragnea și poate s-a speriat de ce ar putea să îi spună edilii. Stocheci, nu are nicio scuză.
Un alt absent, care s-a lăudat cu susținerea primarilor, a fost Cătălin Rădulescu. A fost suspendat din partid și probabil a crezut că e suspendat și din județ.
Până la urmă, vom vedea dacă parlamentarii prezenți au băgat ceva la cap și vor începe să facă ceva și pentru Argeș…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.