Partenera lui John Travolta a murit de cancer. Cei doi au jucat în celebrul musical ”Grease”

0

Olivia Newton-John, cântăreața australiană a cărei voce au făcut-o una dintre cele mai mari vedete pop ale anilor ’70 s-a stins din viață luni la vârsta de 73 de ani, după o grea suferință conform unui anunț făcut chiar de soțul ei. Olivia Newton-John  a fermecat generații de spectatori în filmul de succes „Grease”.

„Olivia Newton-John s-a stins din viață liniștită în această dimineață, la ranch-ul ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile. Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul la sân.”, a scris soțul ei, John Easterling, pe contul de Instagram al cântăreței.

Presa locală susține că în 1992, a fost diagnosticată prima dată cu cancer de sân și a suferit o mastectomie parțială, dar boala s-a întors după 21 de ani. Apoi, în 2018, vedeta a dezvăluit că are metastaze. În 2019, mărturisea în emisiunea „60 Minutes” că suferă de cancer în fază terminală şi că nu ştie cât i-a mai rămas de trăit.

„Grease”- filmul care i-a adus celebritatea

Filmul „Grease”, adaptarea din 1978 a musicalului de pe Broadway, în care a fost partenera lui John Travolta a fost cel care i-a adus celebritatea mondială. Olivia Newton-John, pe atunci în vârstă de 29 de ani, a trebuit să fie convinsă să accepte rolul. Era îngrijorată că e prea „bătrână” pentru a juca rolul unei liceene. De asemenea, rolul a fost modificat pentru a se adapta accentului ei australian.

„Grease” a fost cel mai mare succes de box-office al anului, iar albumul cu coloana sa sonoră a stat 12 săptămâni consecutive pe locul 1 în SUA. A inspirat apoi generații întregi și i-a făcut pe mulți tineri să îndrăgostească de dans.

O carieră impresionantă

Olivia Newton-John a fost nominalizată la Globul de Aur și a interpretat „Hopelessly Devoted to You” la Premiile Oscar din 1979. În 1974, Olivia Newton-John a reprezentat Marea Britanie la concursul Eurovision. Cântecul ei, „Long Live Love”, s-a clasat pe locul patru, la egalitate cu o altă piesă, în anul în care concursul era câștigat de trupa ABBA cu celebrul „Waterloo”.

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut tuturor viețile mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea la capătul drumului și vom fi din nou cu toții împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Al tău Danny, al tău John” –  a fost mesajul transmis pe Instagram de John Travolta, partenerul său din „Grease”, după anunțul morții Oliviei Newton-John.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata