Patru adulți și un copil-blocați pe Transfăgărășan! Au intervenit jandarmii!

Un apel 112, primit ieri, 06 iulie, în jurul orei 22.00, anunța Jandarmeria Argeș despre faptul că pe Tranfăgărășan, în apropiere de Valea lui Stan se află o mașină oprită pe marginea carosabilului, cu defecțiuni la roți.

CITEȘTE ȘI: MEDIC DIN SPITALUL JUDEȚEAN- ACUZAȚII GRAVE ÎMPOTRIVA CONDUCERII! REVOLTĂ PE FACEBOOK!

Patrula de jandarmi aflată în serviciu s-a deplasat la locul indicat, unde a fost găsit autoturismul avariat la două pneuri din cauza pietrelor căzute pe carosabil. Având în vedere ora târzie, precum și starea vremii, persoanele aflate în mașină, patru adulți și un copil, toți de naționalitate slovacă au fost de acord să fie transportate de către jandarmi la o pensiune din zonă, unde au rămas peste noapte.

Cele cinci persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar autoturismul a rămas parcat în afara părții carosabile. Recomandăm persoanelor care tranzitează zona de munte a județului nostru să se informeze în prealabil despre starea vremii și a traseului, iar în caz de nevoie să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor montani, apelând numărul unic de urgență 112.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.