Patru sferturi de poveste

Campionatul European de Fotbal din Polonia şi Ucraina a intrat în faza a doua, cea a sferturilor de finalã, patru la numãr. Cele patru sferturi de finalã se vor disputa în patru zile, câte una pe zi. Asearã, dupã închiderea ediţiei ziarului nostru, s-a jucat Cehia – Portugalia.

Sfertul 2, vineri, 22 iunie,
ora 21.45, pe TVR 1, la Gdansk
Germania – Grecia
Gãsesc grecii bomba?
Nemţii lui Joachim Low sunt mari favoriţi, dar grecii pot oricând sã gãseascã o bombã ascunsã sau uitatã din rãzboiul al doilea mondial, şi sã o detoneze. În plan social, grecii sunt la mila Angelei Merckel, care va fi prezentã la meci, dar Gekas şi ai lui vor încerca sã dea marea loviturã. Rãmâne de vãzut şi dacã vor putea sã o facã fãrã vedeta lor Katsouratis, suspendat pentru acest meci. Germania are o cotã de 1.35 la victorie, Grecia 8.00, iar pentru un egal în cele 90 de minute, cota este de 4,60!
Sfertul 4, duminicã, 24 iunie,
ora 21.45, pe TVR 1, la Kiev
Anglia – Italia
Sfertul 3, sâmbãtã, 23 iunie,
ora 21.45, pe TVR 1, la Doneţk
Spania – Franţa
Spaniolii lui Del Bosque sunt marii favoriţi
Un meci de referinţã în fotbalul european şi mondial. Spania – Franţa a fost, este şi va fi mereu o disputã la cel mai înalt nivel. Actuala campioanã mondialã şi europeanã, Spania, contra fostei campioane mondiale şi europene, Franţa. Ambiţii, adrenalinã, patimi şi tot ce cuprinde la un meci în care se întâlnesc Casillas, Xavi, Pique, contra Ribery, Benzema, Nasri. Campioana en titre, Spania lui Vincente del Bosque este favoritã cu o cotã de 1,90 la victorie. Pentru egal cota este de 3.30, iar victoria francezilor are cotã 4.00!
Rãzboi pe toate fronturile!
Alt meci cu istorie grea, cu tradiţie şi mari ambiţii. Se întâlnesc douã şcoli de fotbal diferite, douã campionate greu de asemãnat. În genere, la o astfel de partidã este greu ca o echipã sã plece ca mare favoritã. Nici casele de pariuri n-au o favoritã. Pentru victorie, Anglia are o cotã de 2.60, iar Italia are 2,65. Pentru meci egal, cota este 3.00. Adicã pui un milion, iei aproape trei!  Va fi un rãzboi Ronney contra Buffon, Benzema contra Hart. Tot un rãzboi va fi şi în tribune sau pe strãzile Kievului între „Hulliganii“ englezi şi „Tifossi“ italieni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.