Pe contul de facebook, deputatul Moșteanu locuiește în Pitești… Cât tupeu!

0

În anul de grație 2016, un argeșean domiciliat în București, cu casă mașină, familie și cu copii în Capitală a ieșit deputat de Argeș. Timp de patru ani, în perioada 2016-2020, useristul Ionuț Moșteanu i-a reprezentat „cu succes” în Parlament pe argeșeni. Pe unii. Pe câțiva. Pe foarte puțini. Nu pe noi, cei mulți. Doar pe cei care l-au creat ca politician și l-au vârât în Camera Deputaților cu scopuri bine stabilite. Activitatea lui n-o știm, că v-am spune-o. Dar salariul sigur l-a luat, prin Argeș, mai răruț….d-astea

După patru ani în care activitatea sa ca deputat de Argeș a fost magnifică dar a lipsit cu desăvârșire, aceeași păpușari l-au activat pe domnul deputat cu scopul de a-l face primar la Pitești! Și chiar l-au vrut primar, căci interesele sunt cu atât mai mari cu cât urbea e mai înapoiată. Economic, desigur!

Dar, cu toată cosmetizarea posibilă, cu toate școlile inventate, cu toată iubirea nețărmurită, desigur „închipuită” pentru Pitești și piteșteni, Moșteanu nu a avut nicio șansă la Primărie. Promițând piteștenilor lapte și miere, revoluție pe pâine și penali după gratii, a ieșit pe locul trei mușcând, însă, adânc din voturile alegătorilor de dreapta. Iepure electoral perfect: l-au ajutat anii și banii, iar o mână spală pe alta.

Ca premiu, a fost  trimis din nou în parlament de USR ca să facă pentru argeșeni, și mai ales pentru piteștenii cărora le promitea totul, exact ceea ce a făcut și în primul mandat: nimic. Dacă mă înșel, accept rectificări!

Ce e mai nasol este că, deputatul userist ne ia la mișto! Dar rău! Când candida pentru Pitești, la profilul său de facebook scria că locuiește în București. De noaptea minții! L-au dat la ziar și a schimbat. Acum, la contul personal scrie că locuiește în Pitești? Pe bune, măi Moșteanule? Cam când și cam pe unde? Că de alea două ori pe an când îți faci apariția faci și câte un set de poze și le împrăștii pe facebook.

Acesta este un pamflet și trebui tratat ca atare!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata