ziarobiectiv.ro

Pe Ion Moldovan nu-l bate nimeni, dar nici el nu bate pe nimeni… Comisarul păcii!

„Acest 0 – 0 este un rezultat echitabil” a fost concluzia celor doi antrenori, Ion Moldovan şi Claudiu Niculescu, la final, după un meci încorsetat de miza celor trei puncte.
Emoţiile „Comisarului” Moldovan
Revenit pe banca de rezerve a echipei gazdă, antrenorul Ion Moldovan a avut o strîngere de inimă, cuprins de emoţii. Inima îi bătea mai tare, chiar dacă în tribune nu mai erau Gicu Dobrin şi mii de suporteri, ca altădată, iar în teren nu-i mai avea pe Mutu, Jean Barbu, Schumacher, Năstase, Vasile Popa, Crivac, Diţă, Vintilă, Cristescu şi ceilalţi alb-violeţi. Comisarul nu-i mai avea acum nici pe jucătorii de la Dacia Mioveni cu care a promovat în Liga I în anul 2007, cu excepţiile Mihai Olteanu şi Bogdan Stoica…
Feşnic a fluierat în bisercă: Cotigă nu trebuia eliminat! 
În lojă, cei doi preşedinţi, Dumitru Olteanu şi Telu Stancu aşteptau prima victorie a galben-verzilor şi sperau să-l sune pe primarul Ion Georgescu plecat în Grecia, pentru a-i da vestea bună a celor trei puncte. N-a fost să fie şi pentru că în minutul 51 George Cotigă a fost eliminat foarte uşor de arbitrul clujean Hoaţiu Feşnic, cel care a debutat la un meci de Liga I la Mioveni, în urmă cu doi ani. Tot la loje, unul din fraţii Niţu, patronii echipei Damila Măciuca devenită în acest an CSM Rm. Vâlcea, a tremurat pentru echipa lui, iar din minutul 51 a fost mai liniştit după ce i-a mulţumit în gând arbitrului cu nume bisericesc.
Năstăsie a ratat incredibil în minutul 90+2!!! 
În condiţiile date, fără Cotigă din minutul 51, ocaziile clare de gol au lipsit, aşa ca şi în prima repriză. Totuşi, CS Mioveni putea obţine victoria în minutul 90+2, dar şansa l-a ocolit şi de data asta pe Coco Năstăsie, aşa cum se întâmplă de mai mult timp… Coco a preluat bine o minge printre cei doi fundaşi centrali, a rămas singur cu portarul Matache, dar nu a putut trece mingea le lângă sau peste acesta… Şi s-a terminat 0 – 0. „Rezultat echitabil”, cum spuneau cei doi dinamovişti Ion Moldovan şi Claudiu Niculescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.