Pe viaţă şi pe moarte cu Oradea

„Nu avem voie să facem paşi greşiţi în turul campionatului”, este mesajul transmis la unison de oficialii de la HC Argeş, înaintea primului test important în cursa pentru promovarea în Liga Naţională. După două victorii, din tot atâtea meciuri, handbaliştii piteşteni vor juca sâmbătă, la Sala Sporturilor Trivale, cu CSM Oradea. Nimeni alta decât echipa care se află actualmente pe primul loc în Seria B, şi una dintre candidatele echipei piteştene la promovare.
„La finalul turului trebuie să fim pe primul loc“
„Avem patru meciuri în deplasare şi şase pe teren propriu, în prima parte a campionatului. Practic suntem condamnaţi să terminăm turul pe primul loc. Sper ca jucătorii să nu ne dea bătăi de inimă la meciul cu Oradea, aşa cum s-a întâmplat în ultimul joc disputat la Satu Mare. Nu de alta, dar unii dintre noi suntem în vârstă…. Nu pot să cred că nu vom câştiga partida cu Oradea”, spune Bene Nedelea, vicepreşedinte HC Argeş. În acelaşi context, în perspectiva derby-ului de sâmbătă, cu Oradea, care va începe de la ora 11, Sorin Nica, organizator de competiţii la HC Argeş, pune accent şi pe tribună: „Sperăm să vină multă lume la meci. Avem nevoie de susţinere din partea spectatorilor. Îi asigur pe toţi cei care vor urmări jocul din tribună că vor avea parte de un joc de calitate, care se va disputa pe viaţă şi pe moarte. Vom face invitaţii pentru toţi consilierii judeţeni să vină nu numai la acest joc, ci şi la celelalte confruntări importante de pe teren propriu”.
„Mai bine jucăm prost şi câştigăm, decât să jucăm bine şi să pierdem“
În ceea ce priveşte detaliile tehnico-tactice legate de derby-ul de sâmbătă, antrenorul Titel Răduţă subliniează: „Valoarea unei echipe este colectivul. Pe asta mă bazez şi eu. Individual, ca valoare stăm mai slab ca alte echipe, însă eu pun mare preţ pe valoarea colectivului nostru. Cu Oradea ne dorim, evident, victoria, indiferent cum evoluăm. Mai bine jucăm prost şi câştigăm, decât să jucăm bine şi să pierdem. Oradea joacă în viteză, însă nu are forţă la aruncările de la distanţă. Gabaritul şi forţa sunt de partea noastră. Trebuie însă să nu ne relaxăm după ce am înscris, pentru că adversarii repun foarte rapid mingea de la jumătatea terenului. Aici trebuie să fim atenţi”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.