Piteştiul, acoperit de zapadă. Pendiuc nu vede, nu aude. Află care e părerea primarului despre dezăpezire!

Edilul Tudor Pendiuc a convocat ieri o întâlnire a Comandamentului extins de iarna la sediul Primăriei, în urma ninsorilor abundente din ultimele zile, unde au participat reprezentanții serviciilor publice și societăților comerciale care asigură furnizarea utilităților și deszăpezirea zonelor publice din municipiul Pitești. În urma discuțiilor s-a ajuns la concluzia că în Pitești totul este în regulă, neexistând probleme provocate de condițiile meteo.

Concluzii ireale

În comunicatul de presă remis de către Primăria Pitești se arată că traficul rutier se desfășoară normal și se intervine permanent pentru deszăpezirea arterelor rutiere principale și secundare, dar și a celorlalte zone publice, cu toate că șoferii au nervii întinși la maxim din cauza zăpezii de pe carosabil, iar piteștenii sunt enervați de faptul că între blocuri zăpada mai are un pic și depășește jumătate de metru.

„Strada Burebista este necuratata….trebuia sa fi curajos sa pleci cu masina…dar va rog nu-l trimiteti pe Dorel cu plugu in cartier deoarece va fi vai si amar …zapada ar trebui luata de pe strada…Am scris acest mesaj ca poate o sa-l citeasca si cei de la primarie si astfel vor face ceva si pentru acest cartier.” ne-a transmis printr-un comentariu la articolul „O nouă iarnă, aceleași probleme! Pendiuc, iar te-a prins ninsoarea nepregătit!” un piteștean nemulțumit de acțiunile Primăriei.

Piteștenii fac munca în locul autorităților

După ce au așteptat ca autoritățile să intervină, mai mulți locuitori au făcut muncă în locul persoanelor ce ar fi trebuit să curețe zăpada din zonele publice, dar spre ghinionul lor, după mai multe ore de muncă un angajat al Primăriei a trecut cu plugul și a „inundat” din nou zona cu zăpadă.

„Ieri, dupa ce primari a nu a facut nimic, mai mulți locatari din zona Exercitiu am curățat toate trotuarele, eliberând locurile de parcare și accesul pietonal; după 4 ore de muncă, în sfârșit a venit un plug. Bucuros nevoie mare Dorel, șoferul plugului, a aruncat toata zapada pe trotuare și mașini. Domnilor, dacă aruncați zăpada de pe șosea pe trotuar, o să vină vremea cand o sa o [censored]ti… la alegeri.. zăpadă! Mama voastră de nenorociți incompetenți!” a scris un alt piteștean la articolul de mai sus.

Resurse sunt, interes deloc

În comunicatul de presă se mai arată că „Tudor Pendiuc a subliniat faptul că municipalitatea dispunde de resusele umane, materiale și financiare pentru a face față situației generate de căderile abundente de zăpadp, că toți cei implicați actionează permanent și că orice situații neprevăzute vor conduce la intervenția promptă a autorităților locale”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.