Pensie după doar 5 ani de muncă! Cine sunt românii care beneficiază!

0

Pensie după doar 5 ani de muncă! Cine sunt românii care beneficiază!

Mulți români se întreabă, după ani de muncă, care va fi pensia stabilită și câți bani vor lua lunar. Însă, pentru o categorie de români, acest vis poate deveni realitate mult mai repede deoarece se pot pensiona după doar cinci ani în câmpul muncii. Acest lucru este posibil într-o țară din Europa cu reguli stricte și proceduri complexe în privința pensiilor.

CITEȘTE ȘI: UN NOU DRUM EXPRES – DAT ÎN FOLOSINȚĂ! ANUNȚUL MOMENTULUI!

Concret, este vorba despre Germania iar românii care s-au stabilit în această țară, au contribuit la fondul de pensii pe o perioadă de cel puțin cinci ani și îndeplinesc vârsta de pensionare, pot avea o pensie semnificativă. Totalul pensiei este direct influențat de veniturile din timpul anilor de muncă și de contribuții. Spre exemplu, dacă s-a obținut un venit mediu pentru o perioadă de cinci ani, acumulând astfel cinci puncte de pensie, rezultă o sumă lunară de 177,60 euro. Însă, dacă nu s-a acumulat un punct întreg de pensie în acești ani, suma pensiei va fi mai mică în mod proporțional.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata