Pensionarul de lux al Câmpulungului, Gheorghe Marin, din ghinion, în ghinion…

0

Pensionarul de lux al Câmpulungului, Gheorghe Marin, din ghinion, în ghinion…Gheorghe Marin a rămas fără pensie specială, după ce ieri majoritatea de dreapta a votat în Parlament, proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor! Eșec după eșec pentru fostul deputat și senator al Câmpulungului. După ce nu a mai prins un loc pe liste la alegerile parlamentare, se pare că, mai rămâne și fără funcția de președinte la partid dar și fără pensia specială de parlamentar.

În prezent, Gheorghe Marin încasează o pensie de drept în jur de 5.000 de lei la care s-ar fi adăugat și cea specială venitul acestuia lunar rotunjindu-se la peste 10.000 de lei.

Fostul deputat și senator are patru mandate la activ, unul obţinut în anul 1997 până în 2000, după ce l-a înlocuit pe Mihail Petre Georgescu, din partea formaţiunii politice de atunci, PDSR – Partidul Democraţiei Sociale din România, al doilea mandat l-a obţinut în perioada 2000 – 2004, din partea PSD iar al treilea mandat l-a câştigat din partea USL, în perioada 2012 – 2016. Iar alți patru ani a activat ca senator până în 2020.

În prezent, Gheorghe Marin este şi preşedintele organizaţiei PSD din Câmpulung, tot de o perioadă lungă de timp. De profesie, Gheorghe Marin este inginer mecanic, deţinând şi titlul de doctor în inginerie. Înainte de a ajunge în Camera Deputaţilor, a fost director la Centru de Studii pentru Automobile de Teren ARO Câmpulung.

În perioada când nu a mai fost deputat, Gheorghe Marin a fost consilier parlamentar dar şi secretar de stat la Ministerul întreprinderilor mici şi mijlocii, comerţului şi mediului de afaceri.

În prezent profesează tot în București, dispărând din politica musceleană de mai mult timp.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata