Pensiune mistuită de flăcări la Brăduleț! Incendiu violent!

0

O pensiune  din comuna Brăduleț a fost mistuită noaptea trecută de flăcări. Din primele informații, se pare că flăcările au izbucnit în magazinul de la parterul construcției și s-au propagat rapid la întreaga casă. La fața locului s-au deplasat pompierii cu mai multe autospeciale cu apă și spumă. Militarii au depus eforturi aproximativ cinci ore pentru a lichida incendiul, iar pe parcursul intervenției, paramedicii au acordat îngrijri medicale unui bărbat care suferise arsuri ușoare la o mână.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

„În cursul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Brăduleț. La sosirea forțelor de intervenție ardeau generalizat o locuință și bunurile din interior pe o suprafață de aproximativ 250 de mp, un magazin alimentar la mansarda căruia se aflau trei camere folosite în regim de pensiune, suprafața afectată fiind în jur de 200 mp și anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Intervenția a fost una dificilă, iar pentru stingerea incendiului, colegii noștri au lucrat în jur de cinci ore. Într-una din încăperile presiunii se aflau cazate două persoane, care s-au evacuat singure. Pe timpul misiunii, pompierii au evacuat câte o butelie din interiorul locuinței și a magazinului. Echipajul medical a evaluat o persoană de sex masculin care prezenta arsuri la membrul superior stâng, în urma monitorizării refuzând transportul la spital.

Misiunea pompierilor militari s-a încheiat în jurul orei 04:50, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar căzut din sistemele de încălzit” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata