Pentru a mai spera la semifinale, România trebuia să învingă Spania!

La Campionatul European de Handbal feminin care se desfăşoară în Serbia, echipa naţională feminină de handbal a României s-a calificat din grupă cu un punct, alături de Muntenegru şi Rusia. Acum, din grupa de şase mai fac parte Spania, Ungaria şi Germania, echipe cu care naţionala lui Gheorghe Tadici va mai juca. Pentru a spera că va prinde semifinala, prima condiţie a echipei României este să le câştige pe toate trei! Aşa că singura şansă pentru Ungureanu, Neagu, Brădeanu şi colegele lor era numai victoria în faţa Spaniei…
Spania a fost favorită la casele de pariuri
La casele de pariuri, Spania a fost favorită cu o cotă de 1,66 la victorie, iar România a avut 3,10 pentru un succes. La România – Spania pentru 1X cota a fost 2,40, iar la X2, 1,40. La „handicap”, o victorie a Spaniei la peste 3,5 goluri era cotată cu 2,70 la „peste”, şi cu 1,40 la „sub”, iar la „total goluri”, sub 48,5 era 1,40, peste 2,70, şi sub 44,5 2,40, şi peste 1,50.  
Navarro şi Barbossa de la Oltchim, contra României
Aseară, România a întâlnit Spania, cu portăriţa Silvia Navarro şi Alexandrina Barbossa în echipă. Cele două jucătoare sunt legitimate la Oltchim Rm. Vâlcea. Pentru handbalista portugheză Alexandrina Barbossa este prima competiţie pe care o joacă în tricoul selecţionatei iberice, având şi cetăţenie spaniolă.
Au arbitrat surorile Bonaventura, cele mai caraghioase din handbaul internaţional!
Partida a fost condusă de „surorile Baccara”, aşa cum li se mai spune surorilor Bonaventura, din Franţa. Cele două surori, care arată mai degrabă a fi educatoare de grădiniţă, nicidecum arbitre de handbal. Franţuzoaicele sunt recunoscute în lumea handbalului ca fiind cele mai „ciudate” pentru deciziile pe care le iau în fiecare meci… Cât despre aspectul lor fizic, recunoscut ca foarte caraghios,  este o enigmă faptul că sunt delegate la toate competiţiile de anvergură din handbalul internaţional.
O întrebare pertinentă pentru cei de la IHF care fac delegările: altele mai urâte n-aţi găsit?

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.