Pentru a patra oară în acest campionat, F.C. Argeş a pierdut la limită! Ne-au „ars“ arbitrii!

n F.C. Bihor – F.C. Argeş 2 – 1 (1 – 0)  n Au marcat: Mărkuş (31 din penalty), Puşcaş (49), respectiv Dulcea (83).
F.C. Argeş a pierdut pentru a patra oară în acest tur de campionat la limită, din tot atâtea deplasări. Alb-violeţii lui Viorel Dumitrescu au plecat la Oradea cu scopul de a lua măcar un punct, şi au fost aproape să-l obţină, însă arbitrul Robert Dumitru le-a făcut gazdelor cadou un penalty inexistent, la semnalizarea asistentului Liviu Lucaci din Baia Mare.
Un penalty cadou de la asistent!
În minutul 31 s-a petrecut faza care avea să stabilească până la urmă scorul final. A fost o fază mai mult decât confuză judecată părtinitor în favoarea celor de la F.C. Bihor. După o învălmăşeală în careul lui Croitoru, portarul Argeşului a fost faultat, dar braşoveanul Robert Dumitru a lăsat jocul să continuie. A urmat un plonjon la minge al lui Croitoru, şi un contact între el şi atacantul Şulea. Nici de data asta Robert Dumitru nu fluieră nimic, dar de la tuşe (!!!), asistentul Liviu Lucaci semnalizează disperat penalty. Iar centralul braşovean dictează penalty pentru echipa pregătită de Claudiu Niculescu! Atacantul Mărkuş transformă lovitura de pedeapsă, iar Bihorul intră cu avantaj la pauză: 1 – 0.
Puşcaş, juniorul de 18 ani face 2 – 0
În repriza a doua se face repede 2 – 0. Mijlocaşul Florean îl des­chide în adâncime pe juniorul de 16 ani Puşcaş, iar acesta îl execută cu un lob măiastru, de la 16 metri, pe Flavius Croitoru. La 0 – 2 F.C. Argeş iese la atac, reduce din diferenţă prin Adrian Dulcea, în minutul 83, dar mai mult n-au reuşit. Dulcea a marcat pentru F.C. Argeş după o acţinue de toată frumuseţea, pătrundere în viteză şi şut pe jos, din 16 metri, fără replică pentru portarul Pogacsis. Era însă prea târziu…

Dumi spune că meritau un rezultat de egalitate
Antrenorul Viorel Dumitrescu era supărat după meci şi considera că echipa lui merita un punct în meciul de la Oradea. „Cred că meritam un punct în acest meci. În prima repriză n-am fost cu nimic mai prejos decât cei de la F.C. Bihor, iar în minutul 31 nu a fost penalty! Am văzut şi revăzut faza, şi sunt sigur că portarul nostru nu a faultat. Golul doi l-am luat pe o greşeală individuală în apărare. Din păcate facem multe prostii în timpul unui meci, şi asta ne costă puncte importante”, spunea tehnicianul Argeşului.

„Sunt mulţumit doar de rezultat“
La rândul său, Claudiu Niculescu a declarat după meci: „Ne-am încălzit mai greu, dar apoi am intrat bine în joc, şi după 2 – 0 puteam să mai înscriem dacă eram mai atenţi. Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc în totalitatea lui. Ne jucăm prea mult cu ocaziile şi nu este deloc bine. Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă faptul că jucăm pe puncte şi pe bani, şi nu suntem ca în curtea şcolii”.
Caseta tehnică
F.C. Bihor: Pogacsis – Fl. Pop, Tânc, Petrache, Sinik – Florean, Coroian, Sorian, Puşcaş – Mărkuş, Şulea. Antrenor: Claudiu Niculescu.
F.C. Argeş: Croitoru – Voicu, Negoiţă, Botea (64 Vişa), Briceag – I. Nicolae, Monel Cârstoiu, Răuţă (70 Alin Popa), Iancu (70 Marius Ion) – Ivănică, Dulcea. Antrenor: Viorel Dumitrescu.
Arbitru Robert Dumitru din Braşov
Asistenţi: Alexandru Cerei din Cluj şi Liviu Lucaci din Baia Mare.
Spectatori 500

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.