Pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în Câmpulung!

Pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în Câmpulung. Consiliul Științific al Muzeului Municipal Câmpulung sub lupa presei!

Vineri, 08 februarie 2019, de la ora 11.00, reprezentanții mass-mediei locale au fost invitați să participe la prima parte a întâlnirii anuale a Consiliului Științific al Muzeului Municipal Câmpulung, întâlnire care a avut loc la Secţia de Etnografie şi Artă Populară, din strada Republicii nr. 5. 

De subliniat că este pentru prima dată când membrii Consiliului Ştiinţific au propus ca reprezentanţii mass media locale să fie invitaţi la lucrările acestui organism colegial, pentru a vedea modul de lucru, competenţele şi subiectele abordate.

Reprezentanții mass-mediei locale au avut posibilitatea să pună întrebări succinte și, nu în ultimul rând, să îi cunoască pe cei ce fac parte din Consiliul Științific al Muzeului Municipal Câmpulung.

În prima parte a întâlnirii, fiecare membru și-a expus activitate și proiectele pe care le are în derulare. Se dorește ca publicul să fie atras de istoria locală prin activitățile desfășurate în anul 2019, de instituția publică. Se lucrează la digitizarea obiectelor, realizarea ghidurilor audio şi a tururilor muzeale virtuale.

În 2018, peste 15.000 de persoane din afara Muscelului au luat contact cu istoria noastră fără a veni aici, deoarece angajații muzeului au fost în toată ţara. Din punct de vedere al realizărilor, modul în care veniturile proprii şi numărul de vizitatori au variat de la un an la altul ascendent este un lucru îmbucurător.

Partea a doua a întâlnirii va continua în şedinţă închisă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.