Percheziții în Argeș la persoane bănuite de proxenetism și furt calificat

Șapte percheziții au fost efectuate marți dimineața de polițiștii argeșeni la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și proxenetism.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş au efectuat 7 percheziții domiciliare, pe raza comunei Bradu, a orașului Ștefănești și în municipiile Pitești și Alba Iulia, la locuinţele a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și proxenetism.

Au fost efectuate o percheziție în Bradu, una în Ștefănești, una în Alba Iulia și 4 în Pitești. Valoarea prejudiciului în cauză este de aproximativ 100.000 de lei.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie-octombrie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în societăți comerciale de pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani… De asemenea, persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anului 2019 ar fi constrâns două femei să practice prostituția”, arată IPJ Argeș.

Șase persoane au fost conduse la sediul Inspectortului de Poliție Județean Argeș, pentru cercetări.

Foto: descriptiv.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.