Percheziții la Jandarmerie! Șeful instituției-acuzații grave de abuz sexual!

0

În această dimineață au avut loc percheziții de amploare la sediul unei importante instituții, chiar inspectorul șef fiind acuzat de agresiuni sexuale și abuz în serviciu. Este vorba despre șeful Inspectoratul de Jandarmi al județului Maramureș.

CITEȘTE ȘI: PREFECTUL RADU PERIANU: „7530 DE ELEVI ARGEȘENI FAC NAVETA. CEI MAI MULȚI PARCURG ZILNIC 10-15 KILOMETRI CA SĂ AJUNGĂ LA ORE.”

Un procuror militar din Cluj-Napoca, însoțit de jandarmi, a descis, în această dimineață, la Inspectoratul de Jandarmi Maramureș. Din primele informații, se pare că au fost ridicate mai multe calculatoare, documente și înscrisuri pentru a vede dacă acuzațiile angajaților formulate la adresa inspectorului șef al unității se adeveresc.

Plângerile au fost formulate încă din luna septembrie când, cinci angajați și-au dat demisia de la Inspectoratul de Jandarmi Maramureș. La doar o lună de la acest incident, o altă angajată l-a acuzat pe inspectorul-șef de hărțuire sexuală și a arătat faptul bărbatul a încercat să o sărute, iar mai mulți angajați l-au acuzat de abuz în serviciu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata