Perianu: „Unul din cele 10 parcuri industriale trebuie să fie în Bascov!”

0

”PitestiTechCity reprezintă o șansă și pentru comuna Bascov. Unul din cele 10 parcuri industriale trebuie să fie în Bascov. Anveloparea blocurilor și construirea celor 4 poduri peste râul Argeș sunt necesare dezvoltării”este de părere prefectul județului Argeș, Radu Perianu, secretar general al PNL Argeș.
„Și Bascovul are nevoie de dezvoltare și investiții. Și pentru Bascov implementarea mega proiectului Pitești Tech City poate reprezenta șansa pentru dezvoltarea pe care și-o doresc toți locuitorii comunei. Și aici, ca și în celelalte comune din zona metropolitană a Piteștiului, este nevoie de atragerea de investitori, de dezvoltarea infrastructurii, de un standard de viață ridicat și un nivel de dezvoltare demn de poziția pe care comuna Bascov o ocupă.
Acestea sunt câteva dintre concluziile care s-au cristalizat în urma discuțiilor pe care le-am avut alături de candidatul PNL la primărie, Toma Constantin, cu locuitorii comunei Bascov. Le-am spus oamenilor că soluția pentru dezvoltarea pe care și-o doresc este o conducere liberală, singura capabilă să schimbe ritmul actualei administrații erodată si blazată, singura pregătită să treacă Bascovul la un nivel superior de dezvoltare.
Suntem aici, avem priceperea necesară și știm precis care sunt pașii de urmat pentru a duce atât Bascovul, cât și întregul județ, pe o treaptă superioară a evoluției. Acest lucru poate fi făcut doar punând oamenii pe primul loc.” a susținut Perianu într-o postare pe facebook.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata