Pericol de explozie într-o gospodărie din Bascov! Au intervenit pirotehniștii!

0

A fost pericol de explozie într-o gospodărie din comuna argeșeană Bascov, unde mai mulți muncitori au găsit o grenadă neexplodată din cel De-al Doilea Război Mondial. Din primele informații, se pare că bărbații lucrau la fundația unei case, iar în timpul săpăturilor au găsit proiectilul. Aceștia au alertat autoritățile, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj pirotehnic din cadrul ISU Argeș care a preluat grenada pentru a o distruge.

CITEȘTE ȘI: A SĂRIT DE LA ETAJUL 2! TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN PITEȘTI!

„Echipajul pirotehnic al ISU Argeș a fost solicitat să intervină pentru identificarea, cercetarea, transportul și depozitarea, în vederea distrugerii, a unei grenade ofensivă de mână pentru exercițiu, găsită în curtea unei gospodării din comuna Bascov. Elementul de muniție a fost identificat pe parcursul unor lucrări la săpăturile unei fundații pentru ridicarea unui imobil” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata