Pericol de moarte în Expo-Parc!

0

Două sălcii au căzut ieri din cauza vântului puternic, cu toate că există un scanner care poate verifica „sănătatea” arborilor și promisiuni că vor fi inspectați toți copacii din oraș. Fie că este vorba despre parcul Ștrand sau alte parcuri, ieri, o tragedie s-ar fi putut întâmpla în Expo-Parc după ce două sălcii s-au rupt efectiv din cauza vântului și puteau să strivească un copil care se juca în zonă.

Cei doi arbori au fost puși la pământ din cauza vijeliei, dar nimeni nu a luat măsuri. Erau putrezi, erau mâncați de insecte? Nu se știe! Cert este că au fost smulși de vânt și existau șanse ca un copil sau un adult să fie răniți.

De precizat este faptul că municipalitatea are un scanner cu care poate evalua arborii din Pitești, astfel încât să poată lua o decizie care poate fi tăiat sau nu. Potrivit unor surse, acel aparat a rămas într-un subsol al societății din subordinea primăriei și nu a fost folosit, cu toate că a fost achiziționat anul trecut, iar în urmă cu o lună a fost predat printr-o hotărâre de Cosiliu Local către o respectiva societate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata