Pericol la intrarea în Pitești! Podul de pe Bulevardul Petrochimiștilor grav avariat și plin de buruieni!

0

La nici câțiva pași de cea mai dărăpănată clădire a vreunei instituții din Argeș (Vama Pitești), în aproape același grad de degradare se află pilonii care susțin calea ferată de pe Bulevardul Petrochimiștilor. Este evident că nimănui nu-i pasă nici de siguranța călătorilor CFR dar nici de cea a acelora care sunt angrenați în traficul auto.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. TRAFIC INFERNAL LA IEȘIREA DIN PITEȘTI! CÂND VOR FI FINALIZATE LUCRĂRILE LA NOUL SENS GIRATORIU?

După cum se poate observa în fotografiile postate de „un vecin” pe „Pitești, orașul meu!” stâlpii de susținere ai podului pe care trece trenul spre/dinspre Piatra Olt sunt grav afectați de crăpături. Bucăți întregi au căzut deja iar vegetația a cuprins baza pilonilor.

Aceste lucruri nu s-au întâmplat peste noapte. Și nici nu sunt ascunse vederii.

Din când în când stâlpii, poate și din cauza vegetației, „se pun în fața” unor autoturisme grăbite. Până acum au rezistat. Însă, imaginea pilonilor nu este de natură să ofere cuiva siguranță. Stâlpii sunt ai CFR, Bulevardul al Piteștiului, ierburile ale tuturor. Măcar de ar fi avut careva inspirația să îi îmbrace în ghivece, să nu se mai vadă dezinteresul, buruienile și pilonii avariați de timp.

Din nefericire, imaginile pe care cei care vizitează sau tranzitează Piteștiul, la intrarea de pe Autostradă în Prundu, sunt destul de apropiate de cele ale unui oraș părăsit. Pe stânga Vama Pitești iar în față trecerea pe sub pod e un fel de „Bun venit” însoțit de fiori de teamă: cade sau nu cade!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata