Pericol! Zeci de blocuri afectate după cutremurul de ieri! Pereții s-au crăpat!

0

Pericol! Zeci de blocuri afectate după cutremurul de ieri! Pereții s-au crăpat! După cutremurul de ieri după-amiază, de 5,2 pe scara Richter, mai multe blocuri din Gorj au fost afectate, pereții acestora fiind grav avariați. Oamenii au postat imediat, pe rețelele de socializare mai multe poze cu pereții locuințelor crăpați și cu tencuiala căzută.

CITEȘTE ȘI: TRAFIC BLOCAT! ACCIDENT ÎNTRE DOUĂ MAȘINI ÎN PITEȘTI!

Mai multe blocuri din Târgu Jiu sunt grav afectate după seismul de ieri, iar primăria localității este în aceeași situație. Au fost ieri zeci de apeluri la 112, însă, din fericire, nu au existat decât pagube materiale.

„Am resimțit foarte tare, ne-am panicat. A plecat de la o singură mișcare, iar intensitatea a fost până la urmă foarte mare.  Absolut toată clădirea s-a mișcat, aveam impresia că pleacă.” spun angajații Primăriei.

Cutremurul produs ieri a fost unul de mică adâncime. Acesta a avut loc între Petroșani și Târgu Jiu, aproximativ la jumătatea distanței, într-o zonă seismică mai puțin cunoscută, însă una destul de activă. Undele seismului produs în Oltenia au ajuns însă până în Bulgaria, Serbia și Ungaria.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata