Pesediștii care au scăpat de tăvălugul liberalilor! Ce social democrați au rămas în fruntea instituțiilor cheie din Argeș

O dată cu venirea la guvernare, liberalii au început să schimbe o parte din oamenii din funcțiile cheie din județul Argeș. Și-au impus favoriții în anumite instituții, dar în altele nu au putut din cauză că oamenii aflați în fruntea deconcentratelor au făcut o treabă bună în ultimii ani sau că și-au câștigat postul prin concurs.

Dumitru Tudosoiu – inspector general al ISJ Argeș

scandal valea danului, eleva molestata, titi tudosoiu

Dumitru Tudosoiu se află la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș din 2014, când l-a înlocuit pe liberalul Florin Gardin. Social democratul deținuse până în acel moment funcția de inspector general adjunct.
În următorii ani, ca „general” și ca ales local a luptat pentru învățământul argeșean, prin diverse proiecte pe care le-a susținut la toate instituțiile abilitate. Tocmai din această cauză, Tudosoiu a primit în urmă cu câteva luni o prelungire a mandatului cu încă un an.

Cristian Cocea – directorul Direcției Județene de Cultură și Patrimoniu Argeș

cristian cocea

Cristian Cocea este unul dintre cei mai vechi directori din județul Argeș. Scump la vedere, dar și la acțiuni, Cristian Cocea a fost menținut pe funcție, indeferent de culoarea politică a guvernării.
Mai mult, sub conducerea sa, mai multe clădiri de patrimoniu, cu o valoare inestimabilă din punct de vedere istoric și cultural au ajuns în paragină.

Armand Chiriloiu – Direcția Silvică Argeș

chiriloiu piscu negru

Ca și Cocea, Armand Chiriloiu conduce de ani de zile Direcția Silvică Argeș. Chiar dacă a fost în prim planul unor scandaluri și a defrișării masive, susținerea din partea unor persoane cu influență a făcut ca acesta să nu fie schimbat și să continuie să conducă DS Argeș.

Aida Enache – Casa de Pensii Argeș

aida enache

Aida Enache conduce Casa de Pensii Argeș din 2013. Înainte a fost director în cadrul Direcției de Muncă și Prestații Sociale Argeș. Este membru PSD și a fost una dintre cele mai vechi persoane care au militat pentru partid.

Diana Eftene – OJFIR Argeș

diana eftene

Diana Eftene este la conducerea OJFIR Argeș de aproximativ doi ani. Chiar dacă s-au vehiculat multe nume din PNL care să-i ia locuol, până în acest moment, social democrata a rămas în funcție. Este consilier județean și președinte al TSD Argeș.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.