ziarobiectiv.ro

Peste 50 de studenți-transportați de urgență la spital! Incident grav la Academia de Poliție!

0

Peste 50 de studenți au ajuns de urgență la spital! Incident grav la Academia de Poliție!

Peste 50 de studenți ai Academiei de Poliție din București au fost transportați de urgență la spital, după ce au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară. Din primele informații, se pare că studenții au început să se simtă rău la câteva ore după masa de prânz când au început să acuze stări de greață, vărsături și dureri abdominale. Unii dintre ei, îngrijorați, au cerut ajutorul părinților, care au anunțat urgent conducerea Academiei.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI! STAȚIILE DE AUTOBUZ – ÎN CONTRACT SF, ÎN REALITATE SĂRĂCIE!

Problema a fost sesizată și de liderul sindicatului Oltpol, Cristel Ioțu, care acuză că nu este primul incident legat de calitatea alimentației și a condițiilor de igienă a blocului alimentar al Academiei. Se pare că, și în urmă cu aproximativ 2 ani, au fost sesizate problem legate de calitatea mâncării de la Academia de Poliție.

„Cei 57 nu au însemnat forme severe. Unora li s-au pus, probabil, soluții de reechilibrare, pe moment, dar au plecat cu toții acasă, cu tratament. Nu au fost forme severe. Toți au avut în comun faptul că au fost meseni la prânz și seara, fără să știm exact care dintre alimente le-au pus probleme, dacă au plecat de la prânz sau seara. Noi știm că oamenii aceștia au mâncat acolo și pentru noi există suspiciunea de focar.”, a declarat dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Matei Balș, acolo unde au ajuns studenții.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata