Petrecere cu alcool într-un liceu din Argeș! Șase elevi…

Șase elevi ai Colegiului Tehnic din Câmpulung au mers la școală, însă nu pentru a învăța, ci pentru o petrecere cu alcool, chiar în sala de clasă. Din primele informații, se pare că băutura a fost adusă în școală de unul dintre minori. Numai că, ghinionul sau lipsa antrenamentului a făcut ca unul dintre elevi să ajungă de urgență la spital. Elevii au fost observați de un cadru didactic care a anunțat imediat părinții și conducerea școlii.

„În ziua de 12 ianuarie, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, unui elev din cadrul unei unități de învățământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alți colegi. La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical, care a preluat minorul și l-a transportat la spital.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, șase elevi de clasa a IX-a, ar fi consumat alcool, adus de unul dintre ei, în incinta unității de învățământ.

În urma celor constatate, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, celor șase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au avut în atenție unitatea de învățământ și au desfășurat activități de verificare, în anul 2021. De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activități informativ-educative cu elevii și cadrele didactice.”, precizează IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.