Piromani de mici! Zeci de mașini – la un pas să fie făcute scrum!

0

Zeci de mașini au fost la un pas să fie făcute scrum din cauza a doi teribiliști de 18 și 22 ani care au dat foc la mai multe pubele din cartierul Trivale. Din primele informații, tinerii au ieșit în miez de noapte, iar din motive necunoscute, au început să incendieze toate tomberoanele care le-au ieșit în cale.

În cursul zilei de ieri, cei doi teribiliști au fost depistați și duși la audieri. După administrarea probatoriului, tinerii au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În ziua 01 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere în formă continuată, și au reținut doi tineri de 18, respectiv 22 de ani, ambii din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., în jurul orei 01:00, cei doi ar fi incendiat trei pubele din plastic din cartierul Trivale, existând pericolul ca incendiul să se propage la autoturismele parcate în apropiere.

După administrarea probatoriului, în ziua de 01 august a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata