Piteștean – urmărit și amenințat cu moartea de un doljean! De la ce a plecat totul?

Un piteștean a fost amenințat cu moartea de mai mute persoane pentru a se despărți de iubita sa, după ce un doljan s-a îndrăgostit de femeie. Coșmarul acestuia a început în luna februarie a acestui an, când au început telefoanele din partea bărbatului din Dolj prin care îi cerea insistent și amenințător să renunțe la relație. Cum acesta a refuzat, apelurile s-au întețit, ba mai mult, mai mulți prieteni de-ai doljanului au început, la rândul lor să pună presiune prin diferite metode pentru a-l determina pe piteștean să se despartă de iubită.

Zilele trecute, acesta nu a mai suportat și s-a dus la Poliție, unde a depus plângere. Oamenii legii l-au depistat rapid pe agresor și l-au dus la audieri, unde s-a aflat că acesta a urmărit-o timp de mai multe luni pe iubita piteșteanului și a contactat-o frectvent. În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Precizările IPJ Argeș:

„În ziua de 05 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată, conform art. 207 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 39 de ani, din comuna Calopăr, județul Dolj.

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada februarie – aprilie 2022, cel în cauză ar fi acte de constrângere, atât în mod direct cât și indirect, prin intermediul altor persoane, procedând totodată la contactarea telefonică și urmărirea unui bărbat în mod frecvent, provocându-i astfel o stare de temere, având ca scop să determine să încheierea relației pe care acesta o avea cu o femeie.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, a fost extinsă urmărirea penală cu privire la săvârșirea, de către același bărbat, a infracțiunii de hărțuire, constând în aceea că, în perioada octombrie 2021- aprilie 2022, cel în cauză ar fi procedat la urmărirea femeii, la supravegherea locuinței acesteia și contactarea ei în mod frecvent, provocându-i astfel o stare de temere.

În ziua de 05 mai, în baza mandatului de aducere emis în dosarul penal, bărbatul a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Craiova și a luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecatoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.