Piteșteancă terorizată de un gălățean! Patru luni de chin!

0

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Galați.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie- decembrie a.c., bărbatul ar fi contrâns-o moral pe o femeie să îi remită diferite sume de bani, amenințând-o cu divulgarea sau postarea unor fapte sau imagini compromițătoare pentru aceasta.

Bărbatul a fost identificat și adus, la sediul poliției, pentru audieri, în baza unui mandat, pus în executare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Galați și din cadrul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, la data de 28 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata