Pitești. A „călcat grav pe bec” și a ajuns în spatele gratiilor!

0

În ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Gral. Dimitrie Boteanu din municipiul Pitești, existând suspiciuni cu privire la modificarea numărului de înmatriculare ce se afla montat pe autoturism.

Din verificările efectuate, a rezultat că autovehiculul în cauză era înmatriculat sub un alt număr de înmatriculare.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat într-un alt dosar penal.

Ca urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conform art. 335 alin. 2 și 334 alin. 2 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În continuare, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata