Pitești: A mers cu viteză, era băut și a fugit de polițiști! Opt luni fără permis!

0

Pitești: A mers cu viteză, era băut și a fugit de polițiști! Opt luni fără permis!

Le-a făcut pe toate! Un șofer din Pitești a fost prins de polițiști, după o urmărire ca-n filme. Tânărul de numai 20 ani era băut când, aparatul Radar l-a înregistrat mergând cu o viteză de 142 km/h, pe Calea Câmpulung, cu puțin înainte de a intra în Pitești. Acesta a ignorant semnalele polițiștilor, motiv pentru care agenții au pornit în urmărirea lui. A fost prins în scurt timp.

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI! STAȚIILE DE AUTOBUZ – ÎN CONTRACT SF, ÎN REALITATE SĂRĂCIE!

„Fiind sub influența alcoolului, conducea cu viteză excesivă și nu a oprit la semnalul polițiștilor. În ziua de 14 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto, care conducea un autoturism pe strada Calea Câmpulung și a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 142 de km/h, însă acesta și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și au reușit să îl oprească.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani, din Pitești. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a abaterilor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare totală de 3.190 de  lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 240 de zile.”, transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata