ziarobiectiv.ro

Pitești. Aici – parcarea interzisă!

0

Șoferii ar putea să nu mai aibă voie să parcheze pe partea stângă a aleei de lângă Centrul de Calcul din centrul Piteștiului, potrivit unui proiect aflat pe masa Comisiei de Circulație. Strădța care face legătura între blocul Mobilux și Bulevardul Republicii a fost folosită ani la rând drept parcare pentru șoferii care au avut treabă în zona respectivă.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

În schimb, când autoturismele sunt parcate pe ambele părți, cei care vor să iasă în bulevard o fac foarte greu din cauza spațiului mic rămas. Astfel, în ședina care va avea loc astăzi, începând cu ora 15:00, se va dezbate și se va vota acest proiect.

„Montarea de indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă” pe aleea carosabilă care asigură ieșirea din parcarea blocului Mobilux către b-dul Republicii, pe lângă Corpul C al clădirii Universității Pitești, pe partea stângă a direcției de mers spre bulevard” se arată în proiect.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata