Pitești. Apartament cuprins de flăcări! Pompierii – intervenție de urgență!

0

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață într-un apartament de pe strada Traian din Pitești. Din primele informații, se pare că flăcările au cuprins mai multe piese de mobilier dintr-o cameră, moment în care proprietarul a alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială cu apă și spumă și au reușit să lichideze incendiul în scurt timp. În schimb, un bărbat de 50 de ani a avut nevoie de îngrijri medicale după cea  suferit un atac de panică. Acesta a fost preluat de către paramedicii SMURD care –au evaluat și l-au transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: „RAIUL A PRIMIT UN ÎNGER!” LACRIMI ȘI DURERE DUPĂ MOARTEA SUBITĂ A UNEI COPILE DE 2 ANI!

„Colegii noștri de la Detașamentul de Pompieri Pitești au acționat în municipiul Pitești, strada Traian, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament. Echipajele au constatat că incendiul se manifesta cu flacără și degajări de fum într-o încăpere a locuinței, la elementele de mobilier, iar, în urma acestuia, s-au deteriorat parchetul și zugrăveala din camera respectivă. Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de 50 de ani, care prezenta atac de panică” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata