Pitești. Asociațiile de proprietari – luate la puricat de polițiști! Află motivul!

0

În ziua de 07 noiembrie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat mai multe activități cu pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, în cadrul Asociaţiilor de proprietari „Gârlei 2020” – blocurile O5 și O6 de pe str. Constantin Rădulescu Motru, respectiv ,,283 Găvana” – blocul D1 de pe str. Stejarului, ambele din municipiul Pitești.

CITEȘTE ȘI: ELENA LASCONI, DEZVĂLUIRI DE ULTIM MOMENT DUPĂ ACUZAȚIILE FIICEI SALE! CE VREA SĂ FACĂ?

Activitățile au fost desfășurate în cadrul Campaniei naţionale ”Un plus de siguranță”, pentru prevenirea furturilor din locuință săvârşite de persoane care pretind că sunt reprezentanți ai unor furnizori de utilități. Au fost discutate aspecte pentru prevenirea faptelor contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii, precum și faptele săvârșite prin însușirea pe nedrept.
Polițiștii au purtat discuții cu locatarii și au distribuit materiale cu caracter preventiv-informativ. De asemenea, s-a atras atenția locatarilor cu privire la evitarea depozitării bunurilor (cum ar fi biciclete, trotinete, cărucioare) în spațiile comune de pe scara blocului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata