Pitești: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți! Află când!

0

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, organizeaza vineri, 14 octombrie 2022, BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI, eveniment la care sunt asteptati sa participe absolventi de invatamant ai ultimei promotii precum si alte categorii de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.

Bursa locurilor de munca se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor din Pitesti, strada Panselelor, nr. 2, intrarea B ( din strada Armand Calinescu), cu incepere de la ora  09:30.

Evenimentul va avea loc la nivel national si reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca disponibile sau, in ultima instanta, sa se re(orienteze) profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agentii economici interesati, pot confirma participarea pana in data de 12.10.2022, ora 16 si pot transmite  oferta de locuri de  munca  disponibile – Anexa 1A  ( cu specificatia  Pentru  Bursa)  la secretariatul  Ajofm  Arges din Pitesti,  str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin : e-mail  claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro  sau  ajofm.ag@anofm.gov.ro.

Relatii suplimentare privind participarea la bursa  pot fi obtinute la numerele de telefon 0248/222415; 0761/103332, persoana de contact,  Claudian Baciu . Participarea la acest eveniment este gratuita pentru toti cei interesati.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata