Pitești: Copilă de 12 ani-dispărută fără urmă! Părinții și poliția cer ajutor!

0
Pitești: Copilă de 12 ani-dispărută fără urmă! Părinții și poliția cer ajutor! În cursul zilei de 25 mai a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minora IONESCU ALICIA MARIA, de 12 ani, a plecat în jurul orei 14:00 cu autobuzul, pentru a ajunge în comuna Bascov, însă nu a mai ajuns.
Minora nu a mai avut plecări voluntare, iar în prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești și Bascov.
  • Semnalmente: 1,55-1,60 m înălțime, aproximativ 40-45 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, ochi căprui.
  • Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru, tricou negru cu desene florale pe piept, încăltăminte tip adidas, alb.
Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata