Pitești: Cum a rămas o femeie fără 40 mii euro! Metoda pusă la cale de un tânăr!

0

Pitești: Cum a rămas o femeie fără 40 mii euro! Metoda pusă la cale de un tânăr! În ziua de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: ACUM: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎN TRIVALE! O PERSOANĂ RĂNITĂ!

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii septembrie 2020, bărbatul ar fi promis unei femei, în mod mincinos, că va achiziționa un imobil cu destinația locuință, determinând-o să contracteze un credit bancar în valoare de 41.367 lei și să împrumute suma de 31.000 euro.

Sumele menționate ar fi fost pretinse de către bărbat, în scopul de a obține pentru sine un folos patrimonial injust. În ziua de 16 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata