Pitești: Cunoscut club din Centru-închis și amendat cu 100 mii lei! Nereguli grave!

0

Pitești: Cunoscut club din Centru-închis și amendat cu 100 mii lei! Nereguli grave! Un cunoscut club din centrul Piteștiului a fost închis în minivacanța de Rusalii în urma descoperirii unor grave nereguli. Mai mult, patronal clubului a fost amendat cu 100 mii lei (aproximativ 20 mii euro).

CITEȘTE ȘI: SFÂȘIETOR! ULTIMA DORINȚĂ A MEDICULUI FRĂTOAIACA ÎNAINTE DE A PLECA PENTRU TOTDEAUNA!

Clubul, vizitat de foarte mulți tineri, a fost închis pe perioadă nedeterminată, până la remedierea deficiențelor.

„Inspectorii de prevenire  au desfășurat șase controale pentru respectarea cerințelor de securitate la incendiu de către operatorii economici din sfera activităților de comerț cum ar fi discoteci, cluburi, săli de evenimente, restaurante, precum și unități de cazare din județul nostru.

Încă din startul acestor activități, colegii noștri au identificat și dispus oprirea funcționării și utilizării unui spațiu cu destinație comerț – club, stabilit ca sală aglomerată pe timpul unui control tematic inopinat.

Această măsură s-a aplicat pe o perioadă nedeterminată, până la intrarea în legalitate a operatorului economic din centrul municipiului Pitești, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu în ceea ce privește periclitarea vieții ocupaților și forțelor de intervenție prin neasigurarea numărului minim de căi de evacuare prevăzute de reglementările tehnice în vigoare, precum și depășirea cu peste 10% a numărului maxim de utilizatori, față de valoarea maximă de referință a locației.

Pentru respectivul operator economic s-a aplicat și o sancțiune contravențională principală, constând într-o amendă în cuantum de 100.000 lei și sancțiunea complementară  privind oprirea funcționării și utilizării spațiului respectiv, aplicându-se sigiliul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.”, precizează ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata