Pitești. Dezbatere pe bugetul local pentru 2023! Află când!

0
Astăzi, 16.01.2022, Primăria Municipiului Pitești invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică pentru Proiectul de hotărâre privind bugetul Municipiului Pitești pe anul 2023. Evenimentul are loc în data de 19.01.2023, ora 11:00, în Sala de spectacol a Centrului Multifuncțional Pitești (Filarmonica Pitești), din Calea București nr.2.
La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.
Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor, în cadrul dezbaterii publice, vor avea la dispoziție 3 minute pentru prezentare.
Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice poate fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare…
Locuitorii municipiului Pitești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul bugetului municipiului Pitești pe anul 2023, până la data de 19 ianuarie 2023.
Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Compartimentul Relații Publice, intrarea D.
Formularul de propuneri, sugestii, opinii poate fi descărcat prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/…/formular_propuneri.pdf
Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata