ziarobiectiv.ro

Pitești. Doi căruțași au sfidat zeci de șoferi și au rămas fără „obiectul muncii”!

0

Doi căruțași care au ignorat regulile rutiere cu desăvârșire au rămas fără căruțe în această dimineață pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești. În ciuda traficului tot mai aglomerat din ultima perioadă, foarte mulpte persoane, mai ales de etnie, intră cu atelajele chiar în cele mai tranzitate zone din municipiu, iar de cele mai multe ori scapă fără a fi sancționați.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: COPILĂ DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ! SUNAȚI URGENT LA 112 DACĂ O VEDEȚI!

În schimb, în această dimineață, o patrulă a Poliției Locale Pitești a reușit să vadă două atelaje în zona benzinăriei Mol din cartierul Nord. Căruțașii au fost amendați, iar căruțele au fost ridicate și duse în zona Târgului Săptămânal. Pentru a-și recupera atelajele, bărbații vor fu nevoiți să plătească suplimentar 200 de lei și 10 lei pe zi pentru depozitare.

„În jurul orelor 09:30, un echipaj al Poliției Locale din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră a depistat pe bulevardul Nicolae Bălcescu două atelaje cu tracțiune animală , fapt ce constituie contravenție de la 500 la 1000 de lei. Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă și ridicarea celor două atelaje” potrivit PLP.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata